Green Door Makeup Remover

Naturfarms Green Door 2-faset Makeup-fjerner er basert på stamceller fra sitrusfrukter som stimulerer til fornyelse av hudens stamceller og en forbedret kollagen- og elastinproduksjon, noe spesielt området rundt øynene  trenger.

Makeup Removeren er meget skånsom for huden da den går inn og pleier og beskytter huden, samtidig som du renser. Aldringstegn som fine linjer, rynker og solskader vil bli reduseret med citrus stamcellene, idet huden vil få et boost som vil kunne ses i form av en mer spenstig og fast hud.

Green Doors Makeup Remover kan brukes til alle hudtyper, inklusiv sart hud – og er spesielt velegnet til øye- og leppeområdet. Produktet tilfører fukt til huden og styrker og forlenger samtidig øyevippene.

I den medisinske verden har stamceller i mange år vær med på å regenerere skadet vev og denne spennende teknologi er nå også oppdaget i skjønnhetsindustrien, hvor stamceller fra planter er spesielt effektiv for huden.

Stamcellene i vår Green Door serie stammer fra ikke-genmodifiserte stamceller fra appelsiner, som kommer fra et bærekraftig og økologisk materiale. Denne helt spesielle appelsin-celle-ekstrakten virker ved å gå inn og regenerere det fine cellenettet i huden. Hudens elastiske egenskaper tilbakeføres.
Utover citrus stamceller består Makeup Removeren også av olivenolje, som er med på å gjenopprette sund smidighet og fleksibilitet. Den regenererer, fukter og nærer huden.

Den blå fargen i Makeup Removeren stammer fra blåbær, som er proppfull av antioxidanter, som gjør huden flottere og beskytter ytterligere mot alderstegn og nedbryting fra bl.a. frie radikaler og solens UV-stråler.

Bruksanvisning

Ryst godt før bruk for å blande væsken. Påfør noen dråper på en fuktet pad og rens av makeup med forsiktige bevegelser. Fungerer perfekt til vannfast makeup og sarte øyepartier. Tørk etter med en lett fuktet pad.

Anbefales til alle hudtyper, inklusiv sart hud

 

INCI

Aqua, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Glycerin, Sodium Chloride, Citrus Aurantium Dulcis Callus Culture Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Gluconolactone, Calcium Cluconate

VÅRE FORHANDLERE